Iratkozzon fel hírlevelünkre
Milyen típusú hírlevelet szeretne?
Vegye fel a kapcsolatot velünk
tovább
Csináld magad öntözés
tovább

Hírek

CSAK IGAZOLT FORRÁSBÓL VÁSÁROLJON HUNTER TERMÉKET!


Több, mint tízenöt esztendeje a Summa-Trade kft. a Hunter termékek kizárólagos magyarországi képviselete. Ez alatt az idő alatt megszémlálhatatlanul sok időt, pénzt és energiát fektettünk abba, hogy a Hunterhez méltó környezetet és szolgáltatást nyújtsunk a kerttulajdonosok és partnereink részére.
Többszáz oldalas katalógusokat, oktató könyveket, szórólapokat, kezelési utasításokat és ismertetőket jelentettünk meg a Hunter kiadványai közül, 5-600 fő továbbképzését végeztük el, rengeteg tervet készítettünk és helytálltunk a garanciális problémákért. Kijelenthetjük, hogy ma a Hunter márka piacvezető a magyarországi piacon, évente több száz hektárnyi kertet öntöznek meg a mi rendszereinkkel.
Vannak - nem is kevesen -, akik mások munkáján élősködve, minimális áldozatokat hozva próbálnak piaci szereplővé válni. Leígérik még a csillagot is az égről, de megnézve a hátteret, kiderül, hogy az ajánlatok mögött nincs semmi. Ezért gondolja meg mindenki, hogy kitől vásárol termékeket, és a későbbiekben ki fog azokért felelősséget vállalni. Magunk részéről nem áll módunkban ezeknek a homályos forrásokból beszerzett termékekért helytállni.


A garancia - legyen szó bármilyen kicsiny meghibásodási arányról - az adott termék értékét, azon keresztül pedig a kereskedőt minősíti.
A garanciális problémák viszont olykor nem orvosolhatók. Miért is?
A nem igazi márkaképviselőtől vásárolt áru garanciális problémái sokszor elutasításra kerülnek. "Csere, javítás szóba sem jön, vegyen újat, vagy forduljon bizalommal a Summa-Trade Kft.-hez." Tipikus válasz.

A Summa-Trade Kft. a Hunter magyarországi képviselőjeként minden garanciális kérdést a helyzetnek megfelelően kezel. Alapvető kérdés a termék származása:

- a magyar nyelvű előlappal rendelkező vezérlőkre és azok magyar nyelvű gépkönyvének Jótállási jegyébe ragasztott sorszámmatrica-pár és a vásárlást igazoló számla, illetve

- mágnesszelepekre, vezérlő-modulokra stb. ragasztott dátummatrica és a vásárlást igazoló számla bemutatása esetén a termék mindennemű garanciális problémája orvoslásra kerül.

Ettől eltérő esetekben a felmerülő problémákkal nem áll módunkban foglalkozni. Hunter termékek vásárlásánál minden esetben figyeljen a fentiekre, saját érdekében.


[ Vissza ]