Iratkozzon fel hírlevelünkre
Milyen típusú hírlevelet szeretne?
Vegye fel a kapcsolatot velünk
tovább
Csináld magad öntözés
tovább

Hírek

Miben különbözik a Hunter MP Rotator fúvóka a más gyártók hasonló nevű termékeitől?


Csak a HUNTER MP ROTATOR fúvóka állítható tetszőleges szögben, míg a hasonló termékek csak fix fúvókákkal rendelkeznek. A Hunter Corner fúvóka az egyetlen az ilyen rotoros fúvókák között , amelynél 90 foknál kisebb szögben is öntözhetünk. További különlegesség, hogy ebből a rotoros szórófejből a spray fúvókákal megegyezően sávszóró is kapható. Az MP Strip fúvókából jobbról, balról, és középről szóró típus is választható.


A HUNTER MP Rotator különböző távolságra tervezett fúvókái 1,5-9,1 m sugárig lehetővé teszik, hogy kisebb és nagyobb területekre tetszőlegesen telepítsük. Más gyártóknál ez csak 4-7 méter között lehetséges, ami jelentősen lecsökkenti a bevonható területek méretét.


A HUNTER MP Rotator fúvókák a hasonló nevű termékeknél sokkal egyenletesebb vízkijuttatást biztosítanak még a nagyobb távolság esetén is.

 nagyobb méret 

 

 

A Rotator megbízhatóságának legbeszédesebb adata, hogy a Magyarországon eladott fúvókákból a reklamált mennyiség (?) százalékban kifejezve: 0,003 %!!!!!!!

Csak a HUNTER gyárt nyomásszabályzott, a Rotator fúvókához  optimalizált szórófejházat, melynek köszönhetően mindig az optimális nyomáson működtethetjük az MP Rotator fúvókákat

És amiben a leginkább eltér a többi gyártó hasonló nevű termékeitől, hogy a HUNTER MP Rotator a legnagyobb darabszámban eladott forgó szórófej Magyarországon.

A fentiekből kiderül, hogy a Rotatorhoz hasonlító nevek alatt forgalmazott termékek nem biztosítják ugyanazt a tervezői, illetve telepítői szabadságot amit a HUNTER MP Rotator fúvókái.

Válassza a minőséget, mert a Summa- Trade mindig többet nyújt.
 [ Vissza ]