Iratkozzon fel hírlevelünkre
Milyen típusú hírlevelet szeretne?
Vegye fel a kapcsolatot velünk
tovább
Csináld magad öntözés
tovább

Tervezés - Magánkertek

 

 
Tisztelt kerttulajdonos!

Cégünk immáron 20 esztendeje, 1989-óta készít rajzokat magánkertek öntözőrendszereihez is. Ez idő alatt több ezer tervet rajzoltunk meg, az ügyfeleink legnagyobb megelégedésére. 

Köszönjük, ha kertje öntözőrendszerének megtervezéséhez bennünket választ.

Egy jól működő öntözőrendszer elkészültének alapvető feltétele a terület pontos felmérése, a megfelelő szakember által elkészített és az adottságokat teljes mértékben figyelembe vevő tervrajz, és a szakszerű, pontos kivitelezés. Tapasztalatunk szerint bármelyik hiánya hibásan működő vagy vízpazarló öntözőrendszert eredményez.
Vállalatunk megfelelően képzett szakemberekkel és számítógépes programokkal rendelkezik ahhoz, hogy a legjobb minőségben készüljenek el a tervrajzok.
Azon kevés öntözéstechnikai vállalat közé tartozunk, amely  szakirányú végzettséggel és tervezői engedéllyel rendelkező munkatársat foglalkoztat, így az általunk készített tervrajzok és dokumentációk egy vízügyi engedélyezési terv részét is képezhetik.

Tervezőirodánk a következő rajzoló programokkal dolgozik: Fasquote/Irricad, Rain Maker és AutoCad. Ennek megfeleően a kézi felmérésen kívül mindenféle képfájl formátumban (jpg; bmp; raw; eps; ai; pdf; gif; tiff; psd) eljuttathatják hozzánk az alaprajzot, és a tervezésben használatos formátumokat is várunk (dxf; dwg; des; pro). A tervrajzokat IDE kattintva küldheti el nekünk. Kérjük figyeljen arra, hogy méretarányos rajz esetén legalább egy méretet adjon meg, nem mérethelyes vázlatrajz esetén minden oldalt szegletet és ívet méretezzen be.

Az elkészült terv alapján - amennyiben erőt és kedvet érez kertje öntözőrendszerének összeszereléséhez - ön is megépítheti saját rendszerét. Ehhez minden segítséget megadunk magyar nyelvű összeszerelési rajzokkal, részletrajzokkal, beállítási utasításokkal és személyes betanítással.


Amennyiben a kertje felmérését ön végzi el, akkor ehhez részletes segítséget talál a "CSINÁLD MAGAD" menüpont alatt. 

A referencia listáért kattintson IDE.

Tervezéssel vagy öntözőrendszerekkel kapcsolatban keressen minket az alábbi elérhetőségeinken:

Személyesen:
  Summa-Trade Kft 1039. Budapest, Heltai J. tér 17. H-P 800-1600
Telefon/Fax:   240-0021, 240-11-61
e-mail:             info@summatrade.hu

 

 

A képen egy kiskert öntözőrendszerének tervrajza látható. Ha nagyobb méretben szeretné látni a tervet,  kattintson a képre.