Iratkozzon fel hírlevelünkre
Milyen típusú hírlevelet szeretne?
Vegye fel a kapcsolatot velünk
tovább
Csináld magad öntözés
tovább

Öntözés - Spray szórófejek

Bugyborékoló öntözők

Megvásárolható a webáruházban

PCN BUGYBORÉKOLÓ FÚVÓKÁK
A nyomáskülönbséget kiegyenlítő PCN fúvókákkal a hagyományos csepegtető öntözés összes előnyét élvezheti. A PCN a földből kiemelkedő szórófejen lévő fúvóka, amelyik visszasüllyed a talajba, amikor nem öntöz. Jelenleg ez a talaj mély öntözésének a legbiztonságosabb, egyszersmind a legszemrevalóbb módja. (Vigyázzanak az előírásokat készítők, még meg fogják ezt a fúvókát szeretni.)

PCB ÉS AFB BUGYBORÉKOLÓ ÖNTÖZŐK ½"-OS MENETTEL
A négyféle PCB típusból a színjelölés révén könnyen kiválaszthatja azt a fejet, amelyik éppen annyi vizet juttat ki, amennyire a növénynek szüksége van. A kiöntözött vízmennyiség pontosan 0,9, 1,9, 3,8 vagy 7,6 l/perc, így nem kell becslésre hagyatkoznia. Alkalmazható a 7,6 l/percig állítható vízmennyiségű AFB nyomáskiegyenlített fej is, a vízmennyiség finoman állítható a fej rozsdamentes acélcsavarjával.

Több sugárban öntöző bugyborékoló fúvókák — MSBN
Kizárólag a Huntertől! Négy sugár van a félkörben öntöző és nyolc a teljes körben öntöző fúvókánál, ezzel hatékonyabban öntöz meg egy nagyobb területet, amint ezt több növényfelület igényli. Mivel a fúvóka egy kiemelkedő házba van becsavarva, az öntözés befejezése után visszahúzódik a talajba, így a sérülése megelőzhető (ha egy 30 cm kiemelkedésű fejjel használják, a szórófej a növényzet fölé emelkedik).

Két irányba szóró keskeny fúvóka 5-CST-B
Ez a középről szóró fúvóka bővíti a különleges alakú területeket öntöző fúvókák választékát, a hosszú, keskeny növénysávok igényéhez készült. A 1,5 méternyi sugár 25%-kal csökkenthető az öntözés egyenletességének rontása nélkül. Ezen fúvókák közül a Hunteré az egyetlen, amelyik optimális teljesítményt nyújt a zöld szegélynövényből kiemelkedve.

Paraméterek

 

LETÖLTHETŐ DOKUMENTÁCIÓK

Technikai és teljesítmény-adattáblázatok
Fuvokatablazat_5_CST_savszoro.pdf
Fuvokatablazat_PCN.pdf
Fuvokatablazat_Tobb_sugaras_bugyborekolo.pdf

Beépítési rajzok
PCB_fixen_kiemelve.pdf