Iratkozzon fel hírlevelünkre
Milyen típusú hírlevelet szeretne?
Vegye fel a kapcsolatot velünk
tovább
Csináld magad öntözés
tovább

Szivattyú - Grundfos

 

 

 

 


 

 

Egy új fogalom a házi kútszivattyúknál:

Grundfos SQ/SQE szivattyúcsalád
A Grundfos SQ/SQE kútszivattyúk különleges minőségi tulajdonságai és kiemelkedő teljesítményadatai valósággal új szabványt teremtettek a házi vízellátásban.

A szivattyú kompakt 3"-os felépítése számtalan alkalmazási lehetőséget kínál a házi vízellátás, kisebb lakóközösségek komplett vízellátása, öntözési és háztáji kisgazdaságok vízigényének kielégítése valamint különféle környezetvédelmi feladatok esetére.

Egyedülálló tulajdonságok: Az SQ szivattyúk mindegyike tartalmazza a szárazonfutás-elleni védelmet csakúgy, mint az áramingadozások elleni védelmet.

Az SQE szivattyúk mindezen túl beépített frekvenciíóaváltóval rendelkeznek és alkalmasak működési paramétereik megjelenítésére is. A CU300/301 vezérlő egységekkel az SQE szivattyúk teljesítménye az adott feladathoz illeszthetők, ezzel biztosítva az optimális hatásfokot és az alacsony üzemköltséget.

Mindezen egyedülálló tulajdonságok és a GRUNDFOS névvel fémjelzett magas fokú megbízhatóság alapján lett az SQ/SQE szivattyúrendszer a világ egyik legnépszerű házi kútszivattyú családja.

A GRUNDFOS SQ/SQE szivattyúk kiválasztása rendkivűl egyszerű. Csupán a kívánt vízmennyiséget és a szükséges emelőmagasságot kell ismernie és ezen adatok alapján az alábbi diagramokból a szükséges szivattyú kiválsztható. Ehhez csupán a megfelelő motorkábel hosszát kell meghatároznia (mely alapvetően attól függ, milyen mélyre helyezi le a szivattyút a kútba), és ezután már csak azt kell eldöntenie, hogy SQ vagy SQE típust vásároljon.

   

   

 

   

 

   

   

   

 

Alkalmazási területek Letölthető dokumentációk
  • öntözéshez
  • tartályok töltéséhez, ürítéséhez
  • ciszternák töltéséhez, ürítéséhez
  • fúrtkutakhoz
  • házi vízellátáshoz

Grundfos katalógus
Grundfos szivattyúk kezelési utasítás

Grundfos szivattyú árlista