Iratkozzon fel hírlevelünkre
Milyen típusú hírlevelet szeretne?
Vegye fel a kapcsolatot velünk
tovább
Csináld magad öntözés
tovább

Esővíz - Esővíz szikkasztók

Graf szikkasztó alagút 300 helytakarékos és olcsó
 

A Graf szikkasztó alagutat elsősorban magánházak és gazdasági épületek részére tervezték. A rendszer egy vagy több, egymáshoz csatlakozó alagútból és két véglapból áll, tetszőleges hosszúra tervezhető. Egy síkban kell telepíteni. A tömege mindössze kb. 11 kg, ezért könnyen telepíthető. A szikkasztó feletti terület szabad felhasználhatósága érdekében a rendszer m2-ként 3,5 tonnával terhelhető tartósan, így személygépkocsival járható.

Helytakarékos Különleges kialakítása révén könnyen egymásra rakható. Egy raklapon 42 alagút van, ez logisztikai költséget és raktározási területet takarít meg.

Személygépkocsival járható A szikkasztó feletti terület szabad felhasználása érdekében a rendszert kb. 3,5 t/m2-rel tartósan lehet terhelni, így személygépkocsival járható a terület.

Nagy tároló kapacitás A GRAF szikkasztó alagút tároló kapacitása háromszorosa egy szokványos kavicsos elszivárogtató árokénak. 1 modul (11kg) ekképpen 800 kg kavicsot és 36 méter szivárgó (drén) csövet helyettesít.

Gazdaságos A hagyományos kavicsos elszivárogtató árok építésével szemben készpénzt takarít meg azzal, hogy kevesebb földet kell kiemelni és a szikkasztó alagút ár/teljesítmény aránya jó.

Tetszőlegesen választható meg a mérete A szikkasztó alagutakat sorba kell rakni, az adottságokhoz és a kívánt tároló kapacitáshoz rugalmasan lehet illeszteni.

Könnyen be lehet építeni Az egység beépítése egyszer , gyors és változtatható. A beépítéshez nem kell nehéz munkagép – egy alagút tömege csak 11 kg. Az egyes alagút elemeket egyszerűen sorba rakva egymáshoz kell kapcsolni és soronként 2 véglezáróval kell ellátni.

Az áramlás 3 irányú A GRAF szikkasztó alagút különleges kialakítása tartósan biztosítja a jó elszivárogtatást.

 

 

Új dupla szikkasztó alagút
  Az új összefordítható szikkasztó alagúttal könnyen összeállíthatunk nagyobb szikkasztótelepet is.
Az új típusú alagútnak köszönhetően könnyen növelhetjük a szikkasztó telep méretét. Költség hatékony megoldás kis területekre telepítendő szikkasztótelep létesítésekor. 

A szikkasztó alagút telepítéstől fűggően személygépkocsival terhelhető
   

Telepítés zöldfelület alá

Telepítés személygépkocsi terhelés esetén

Méretek

Kapacitás
liter

Hosszúság
mm

Szélesség
mm

Magasság
mm

Cikkszám

 

 

 

300

 

 

1220

 

 

800

 

 

510

 

 

410 097

 

 

600

 

 

1220

 

 

800

 

 

1020

 

 

410 130

 

2 darab / csomag

   

 

 410 098

Tartozékok

Megnevezés

Cikkszám

 


Szellőző cső

 


202 004

 

Ellenörző akna lezáró340 527

Alkalmazási terület Letölthető dokumentációk
  • Családi házak
  • Ipari létesítmények
  • Parkolók
  • Közterületek 

Graf katalógus

Beépítési útmutató